Supă de fasole toscană cu miel și fenicul ras

Supă de fasole toscană cu miel și fenicul ras
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Supa de fasole toscană cu miel și fenicul ras ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 5,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 71G de grăsime, și un total de 972 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de sare și piper, bulb de fenicul, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Încercați Ossobuco cu tocană de fasole și fenicul în stil toscan, Tocană de fasole albă toscană și fenicul cu portocală și rozmarin, și Cotlet De Miel Toscan La Gratar Cu Fasole Albă Caldă Proven pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un număr de 2 de ulei într-o oală mare de supă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ceapa, usturoiul și ierburile și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați roșia și gătiți până când legumele se fierb până la o pulpă, încă aproximativ 5 minute. Se amestecă mielul și apoi bulionul de pui. Se aduce la foc mic și se condimentează cu sare și piper. Se fierbe până când mielul este foarte fraged, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
4
Adăugați fasolea și fierbeți până se încălzește. Apoi zdrobiți o parte din fasole pe partea laterală a oalei pentru a le descompune și a îngroșa supa. Condimentează cu sare și piper și o picătură de ulei de măsline. Puneți supa în boluri, acoperiți cu fenicul și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista