Supă de fasole toscană cu miel și fenicul ras

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Supa de fasole toscană cu miel și fenicul ras ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 5,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 71G de grăsime, și un total de 972 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de sare și piper, bulb de fenicul, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Încercați Ossobuco cu tocană de fasole și fenicul în stil toscan, Tocană de fasole albă toscană și fenicul cu portocală și rozmarin, și Cotlet De Miel Toscan La Gratar Cu Fasole Albă Caldă Proven pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un număr de 2 de ulei într-o oală mare de supă la foc mediu.
Adăugați ceapa, usturoiul și ierburile și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați roșia și gătiți până când legumele se fierb până la o pulpă, încă aproximativ 5 minute. Se amestecă mielul și apoi bulionul de pui. Se aduce la foc mic și se condimentează cu sare și piper. Se fierbe până când mielul este foarte fraged, 20 până la 30 de minute.
Adăugați fasolea și fierbeți până se încălzește. Apoi zdrobiți o parte din fasole pe partea laterală a oalei pentru a le descompune și a îngroșa supa. Condimentează cu sare și piper și o picătură de ulei de măsline. Puneți supa în boluri, acoperiți cu fenicul și serviți fierbinte.