Supă de fasole toscană cu miel și fenicul ras

Supă de fasole toscană cu miel și fenicul ras
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Supa de fasole toscană cu miel și fenicul ras ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 5,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 71G de grăsime, și un total de 972 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de sare și piper, bulb de fenicul, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Încercați Ossobuco cu tocană de fasole și fenicul în stil toscan, Tocană de fasole albă toscană și fenicul cu portocală și rozmarin, și Cotlet De Miel Toscan La Gratar Cu Fasole Albă Caldă Proven pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un număr de 2 de ulei într-o oală mare de supă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ceapa, usturoiul și ierburile și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați roșia și gătiți până când legumele se fierb până la o pulpă, încă aproximativ 5 minute. Se amestecă mielul și apoi bulionul de pui. Se aduce la foc mic și se condimentează cu sare și piper. Se fierbe până când mielul este foarte fraged, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
4
Adăugați fasolea și fierbeți până se încălzește. Apoi zdrobiți o parte din fasole pe partea laterală a oalei pentru a le descompune și a îngroșa supa. Condimentează cu sare și piper și o picătură de ulei de măsline. Puneți supa în boluri, acoperiți cu fenicul și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
PolonicPolonic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista