Supa de fasole toscană este o fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. O porție conține 124 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de varză, fasole, roșii de prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită a supei de legume, Supă De Fasole Toscană, și Supă De Fasole Toscană pentru rețete similare.