Supă De Fasole Toscană
Supa de fasole toscană este o fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 425 calorii. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Dacă aveți la îndemână praz, bulion de pui, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită a supei de legume, Supă De Fasole Toscană, și Supă De Fasole Toscană.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul, prazul și sarea. Gatiti, amestecand ocazional, timp de 3 minute.
Adăugați morcov, țelină, dovlecei, fasole cannellini și cupe bulion de pui. Se fierbe la foc mic, acoperit, până când legumele sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Adăugați Cotletele de porc mărunțite și gătiți încă 5 minute. Condimentează după gust cu mai multă sare și piper proaspăt măcinat.