Supă de fasole, sparanghel și paste
Supa de fasole Fava, sparanghel și paste ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 181 calorii, 10g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de șalotă, parmezan, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Cina în seara asta: salată de fasole Fava, sparanghel și fasole verde, Salată de mazăre, sparanghel și fasole Fava, și Salată de fasole și sparanghel.
Instrucțiuni
Scoateți fasolea din păstăi; aruncați păstăile. Gatiti fasolea in apa clocotita timp de 1 minut.
Îndepărtați fasolea cu o lingură cu fante. Plonjați fasolea în apă cu gheață; scurgere.
Îndepărtați pielea exterioară dură din fasole; aruncați pielea. Pune fasolea deoparte.
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați șalotă și morcov; saut timp de 2 minute (nu se rumenesc). Se amestecă pastele; saut 2 minute.
Adăugați sherry; gatiti 10 secunde sau pana se evapora lichidul.
Adăugați bulion și apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 6 minute.
Adăugați fasole și sparanghel; gatiti 4 minute sau pana cand sparanghelul este crocant.
Se ia de pe foc; se amestecă sucul și sarea. Se acoperă cu brânză și arpagic.