Supă De Fasole Salsa

Reteta supa de fasole Salsa este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 376 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați salsa, fasole, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă De Fasole Neagră Și Salsa, Supă De Fasole Neagră Și Salsa, și Supă de fasole neagră și Salsa.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi; saut 1 minut. Se amestecă apă, pudră de chipotle, fasole și salsa. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 1 minut.
Așezați 3 căni de amestec de fasole neagră într-un blender; procesați până se omogenizează. Întoarceți amestecul în piure în tigaie. Se amestecă sucul de lămâie; se fierbe 10 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă coriandru.
Presărați fiecare porție cu brânză.