Supă de fasole Portugheză II
Nevoie de un fel principal fără lactate? Supa de fasole Portugheză II ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 15 porții cu 468 calorii, 25g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți morcovi, macaroane, cârnați portughezi picanți și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 57%. Încercați Supă Portugheză De Fasole Roșie, Supă Portugheză De Kale Și Fasole Roșie, și Supă De Fasole Portugheză Punahou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare la foc mic, combinați cârnați, șuncă, ceapă și apă. Acoperiți și fierbeți 1 oră.
Scoateți șunca de șuncă din supă, îndepărtați carnea, rupeți în bucăți mici și întoarceți carnea în oală. Se amestecă morcovii, cartofii, varza și sosul de roșii. Acoperiți și continuați să gătiți încă 60 până la 90 de minute.
Se amestecă fasolea și pastele, adăugând mai multă apă după cum este necesar și se gătește până se încălzește și pastele sunt fragede, 10 minute.