Supă de fasole Pinto, roșii și dovlecei
Supa de fasole Pinto, roșii și dovlecei este o fără gluten și vegan supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 216 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,36 USD pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă de dovlecei și roșii, Supă de dovlecei și fasole albă, și Supă toscană de fasole și dovleac.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa si telina; saut pana cand ceapa devine aurie, aproximativ 7 minute.
Adăugați usturoiul; se amestecă 1 minut.
Adăugați bulion și următoarele 5 ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți până când dovlecelul este fraged, aproximativ 15 minute.
Transferați 3 căni de supă în blender; se răcește ușor, apoi se curăță până se omogenizează. Întoarceți piureul în oală cu supă. Se fierbe la foc mic până se încălzește, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Supă de oală în 6 boluri.
Presărați fiecare cu 1 lingură de busuioc și serviți.
Per porție: calorii, 228; grăsimi totale, 4 g; grăsimi saturate, 0,5 g; Colesterol, 0 mg