Supă de fasole neagră și orez
Supa de fasole neagră și orez este o fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. Această rețetă face 20 de porții cu 59 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de env. seasons dressing mix, orez brun instant, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cea mai bună supă de fasole neagră cu orez, Supă finală de fasole neagră și orez, și Cea mai bună supă de fasole neagră cu orez Cilantro-Lime.
Instrucțiuni
Se amestecă 1-1 / 2 cutii de fasole în blender până se omogenizează.
Se toarnă în cratiță mare.
Adăugați fasolea rămasă, apa, ceapa și amestecul de pansament; se amestecă până se omogenizează bine. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Se amestecă orezul; acoperi. Fierbeti la foc mic 5 min. sau până se încălzește; se amestecă.