Supa de fasole neagră și orez este o fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. Această rețetă face 20 de porții cu 59 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de env. seasons dressing mix, orez brun instant, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cea mai bună supă de fasole neagră cu orez, Supă finală de fasole neagră și orez, și Cea mai bună supă de fasole neagră cu orez Cilantro-Lime.
Instrucțiuni
1
Se amestecă 1-1 / 2 cutii de fasole în blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă în cratiță mare.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați fasolea rămasă, apa, ceapa și amestecul de pansament; se amestecă până se omogenizează bine. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plic Amestec De Sos De Salată Italian Parmezan
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Se amestecă orezul; acoperi. Fierbeti la foc mic 5 min. sau până se încălzește; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper