Supă de fasole neagră fumurie cu salsa de Avocado-Lime
Supa de fasole neagră fumuriu cu Avocado-Lime Salsa ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. O porție conține 143 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 60 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca o supă, și se face în aproximativ 18 minute. Mergeți la magazin și ridicați fasole, salsa de avocado-lime, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 76%. Rețete similare includ Avocado & Lime Salsa De Fasole Neagră, Supă de fasole neagră cu salsa de Avocado, și Fasole Neagră Fumurie, Cartofi Și Avocado Hash.
Instrucțiuni
Puneți fasolea într-o cratiță medie. Mash fasole ușor cu un masher de cartofi. Se amestecă în apă și următoarele 3 ingrediente. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare; reduceți căldura și fierbeți 8 minute. Descoperiți și gătiți 2 minute sau până când supa este ușor îngroșată. Supa polonic uniform în fiecare din 4 boluri; top uniform cu avocado-Lime Salsa, și, dacă se dorește, smântână.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin ai putea încerca este Dragonette pivnițele Sta. Rita Hills Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.