Supă de fasole neagră cu cârnați de Crab și Andouille

Supa de fasole neagră cu Crab și cârnați Andouille ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $ 3.46 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 365 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați carnea de crab, sarea și piperul măcinat, țelina și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Supă de fasole neagră cu cârnați, Mazăre cu ochi negri și orez cu cârnați Andouille, și Supă de fasole neagră și cârnați cu aragaz lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un aragaz lent, combinați fasolea, bulionul, roșiile, cârnații, ceapa, țelina, morcovii, chimenul, frunzele de dafin și 1/2 linguriță fiecare sare și piper negru.
Se amestecă bine. Acoperiți și gătiți la scăzut timp de 6 până la 8 ore sau la mare timp de 3 până la 4 ore.
Condimentează, după gust, cu sare și piper negru. Puneți în boluri și garnisiți cu crab și cilantro.