Supă de fasole neagră cu Avocado, portocală și castraveți
Supa de fasole neagră cu Avocado, portocală și castraveți este o fără gluten și vegetarian felul principal. O porție conține 424 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,68 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos fierbinte, chimen măcinat, castraveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Fasole Neagră, Avocado, Castraveți Și Roșii, Supă de fasole neagră și Avocado, și Supă de fasole neagră cu Salsa de Avocado.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
3
Adăugați bulion, fasole, pimientos, condimente și sos fierbinte și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți, neacoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Sos Fierbinte
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Fasole
Bulion
4
Se amestecă avocado, suc de lămâie, portocale și castraveți într-un castron mediu. Împărțiți supa între boluri; se acoperă cu amestec de avocado și un strop de brânză.