Slow-aragaz Zesty supa de fasole neagră ar putea fi doar supa pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 130 calorii. Această rețetă servește 9 și costă 1,04 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați fasole, roșii, coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Fasole Neagră Cu Aragaz Lent, Supă De Fasole Neagră Cu Aragaz Lent, și Supă De Fasole Neagră Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Încălziți fasolea și apa până la fierbere în cuptorul olandez de 4 litri; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 10 minute; se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Scurgeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
3
Așezați fasolea și ingredientele rămase, cu excepția smântânii și a coriandrului, în aragazul lent de 6 litri.