Supă De Fasole Neagră Cu Aragaz Lent

Supă De Fasole Neagră Cu Aragaz Lent
Slow-aragaz Zesty supa de fasole neagră ar putea fi doar supa pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 130 calorii. Această rețetă servește 9 și costă 1,04 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați fasole, roșii, coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Fasole Neagră Cu Aragaz Lent, Supă De Fasole Neagră Cu Aragaz Lent, și Supă De Fasole Neagră Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Încălziți fasolea și apa până la fierbere în cuptorul olandez de 4 litri; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 10 minute; se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scurgeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
3
Așezați fasolea și ingredientele rămase, cu excepția smântânii și a coriandrului, în aragazul lent de 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
4
Acoperiți și gătiți la foc mic 10 până la 12 ore.
5
Serviți supa acoperită cu smântână și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
SupăSupă
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 25 m.
Porții9
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista