Supă De Fasole Neagră

Supă De Fasole Neagră
Supa de fasole neagră ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 154 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 63 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de smântână, chimen, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Linte Neagră Și Fasole Neagră, Cea Mai Bună Supă De Fasole Neagră, și Supă De Fasole Neagră.

Instrucțiuni

1
Clătiți fasolea sub apă curgătoare și alegeți, aruncând orice pietre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Puneți fasolea într-o tigaie mare. Acoperiți cu 3 căni de apă și aduceți la fierbere. Se fierbe timp de 2 până la 3 minute, se scoate de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 4 ore. Clătiți fasolea și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Așezați fasolea într-o oală mare și curată, turnați apă rece proaspătă până când este acoperită cu 1 inch și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când fasolea este fragedă, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se lasă să se răcească 30 de minute.
5
Ulei cald în tigaie mare la foc mediu. Gatiti ceapa, amestecand, pana cand incepe sa se inmoaie, 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați pudră de chili și chimen, dacă doriți. Saut timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
7
Adăugați roșii, fasole, sare și 1 cană de apă; se aduce la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Se ia de pe foc; se amestecă 1 lingură. suc, dacă se dorește. Se acoperă cu smântână cu conținut scăzut de grăsimi, salsa sau cilantro tocat chiar înainte de servire, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână UșoarăSmântână Ușoară
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Dientes De AjoDientes De Ajo
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista