Supă De Fasole Neagră
Supa de fasole neagră ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 154 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 63 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de smântână, chimen, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Linte Neagră Și Fasole Neagră, Cea Mai Bună Supă De Fasole Neagră, și Supă De Fasole Neagră.
Instrucțiuni
Clătiți fasolea sub apă curgătoare și alegeți, aruncând orice pietre.
Puneți fasolea într-o tigaie mare. Acoperiți cu 3 căni de apă și aduceți la fierbere. Se fierbe timp de 2 până la 3 minute, se scoate de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 4 ore. Clătiți fasolea și scurgeți.
Așezați fasolea într-o oală mare și curată, turnați apă rece proaspătă până când este acoperită cu 1 inch și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când fasolea este fragedă, aproximativ 1 1/2 ore.
Se lasă să se răcească 30 de minute.
Ulei cald în tigaie mare la foc mediu. Gatiti ceapa, amestecand, pana cand incepe sa se inmoaie, 2-3 minute.
Adăugați pudră de chili și chimen, dacă doriți. Saut timp de 1 minut.
Adăugați roșii, fasole, sare și 1 cană de apă; se aduce la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă 1 lingură. suc, dacă se dorește. Se acoperă cu smântână cu conținut scăzut de grăsimi, salsa sau cilantro tocat chiar înainte de servire, dacă se dorește.