Supă De Fasole Neagră
Supa de fasole neagră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.93 pe portie. O porție conține 447 calorii, 20g de proteine, și 29G de grăsime. 2 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, oregano, jalapeno și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă De Linte Neagră Și Fasole Neagră, Cea Mai Bună Supă De Fasole Neagră, și Supă De Fasole Neagră.
Instrucțiuni
Alegeți fasolea și aruncați orice resturi - spălați-vă sub apă curgătoare rece. Într-un robot de bucătărie, adăugați usturoi, ceapă, ardei gras și cilantro.
Setați o oală mare la foc mediu și adăugați un număr de 3 ulei de măsline.
Adăugați oregano și chimen.
Se adaugă piureul de legume și se sotează până se parfumează, 7 până la 10 minute.
Adăugați fasole, șuncă de șuncă, jalapeno și stoc. Acoperiți ușor și fierbeți timp de 2 ore până când fasolea este fragedă.
Când este gătit, îndepărtați frunzele de dafin și scoateți șunca de șuncă.
Tăiați carnea de șuncă de pe os, tăiați-o în bucăți și dați deoparte.
Folosind un blender sau un blender de imersie, curățați suficient de fasole și stoc (aproximativ o treime din oala totală) pentru a îngroșa supa și a aduce totul împreună. Condimentați cu sare și piper și pliați carnea de șuncă înapoi în supă.
Faceți crema combinând smântână și coajă.
Serviți fiecare supă cu o lingură de cremă de var, o stoarcere de var și niște cilantro proaspăt.