Nevoie de o supă fără gluten, fără lactate și vegetariană? Supa de fasole neagră ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 154 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de fasole, pastă de roșii, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă De Linte Neagră Și Fasole Neagră, Supă De Fasole Neagră, și Supă De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Sortează și spală fasolea; se pune într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute; se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Scurgeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
3
Încălziți uleiul de măsline în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie; saut timp de 3 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați fasole, 2 1/2 căni de apă, oregano, ardei roșu, chimen, bulion și ardei iute; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Toppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Puneți jumătate din amestecul de fasole într-un blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Se toarnă supa în piure într-un castron. Repetați procedura cu supa rămasă. Întoarce-te la pan. Se amestecă pasta de roșii și sarea; gatiti 3 minute sau pana se incalzeste bine. Puneți 1 1/4 căni de supă în fiecare din cele 4 boluri; acoperiți fiecare porție cu aproximativ 1/3 cană de ouă tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
Creveți Sotați, Decojiți
10
Presărați fiecare porție cu coriandru proaspăt tocat, dacă doriți.