Supă De Fasole Neagră

Supă De Fasole Neagră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de fasole neagră. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 633 calorii, 27G de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 2198 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați pudră de chile, bicarbonat de sodiu, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma fasolea neagră, puteți urma acest fel principal cu Fasole neagră și desert de cartofi dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Supă De Linte Neagră Și Fasole Neagră, Supă De Fasole Neagră, și Supă De Fasole Neagră.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea și cârligul de șuncă într-o oală de 4 litri, cu fund gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați 5 căni de apă, foi de dafin, sare și bicarbonat de sodiu. Aduceți la fierbere, reduceți focul la foc mic. Acoperiți și lăsați să gătească 1 oră 15 minute până la 1 oră 30 de minute, până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Îndepărtați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
4
Scoateți cârligul de șuncă din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Tăiați carnea de șuncă departe de os și tăiați-o în bucăți mici, de mărimea mușcăturii, lăsați-o deoparte.2în timp ce fasolea se gătește, încălziți uleiul de măsline într-o oală mare de 8 litri cu fund gros, la înălțime medie, până când uleiul este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați ceapa, țelina, morcovul, cartoful dulce și 1/2 linguriță de sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana se rumeneste usor si se inmoaie, aproximativ 10-15 minute. Reduceți căldura la mediu, adăugați chimenul, pudra de chili și usturoiul, gătiți încă 2 minute, amestecând continuu.3după ce fasolea este fragedă, adăugați fasolea, lichidul lor de gătit, bulionul de pui, melasa și ardeiul gras. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, timp de 20 pana la 30 de minute.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Scoateți 4 căni de supă (aproximativ jumătate din ea) într-un blender. Pur până se omogenizează și se întoarce în oala cu supă. (Poate fi necesar să curățați supa în porții mai mici, în funcție de dimensiunea blenderului. Nu umpleți blenderul mai mult de jumătate la un moment dat și țineți capacul în timp ce amestecați.) Sau folosiți un blender de imersie pentru a curăța doar jumătate din supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați înapoi bucățile de șuncă în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
9
Adăugați 3 linguri de suc de lămâie. Reglați condimentele. Dacă pe partea dulce, adăugați un pic mai mult suc de lămâie. Sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Se servește cu garnituri.Rețineți că supa poate continua să se îngroașe. Dacă doriți să fie mai subțire, adăugați puțină apă la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)

Ingrediente

6creveți și cu veneAvocado, curățat și tocatAvocado, curățat și tocat0Bucăți de caramele Heath Barmazăre cu cocă violetmazăre cu cocă violet2cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmorcov, tocat finmorcov, tocat fin1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcoastă de țelină, tocată fincoastă de țelină, tocată fin4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de pui (adăugați 2 lingurițe de sare dacă utilizați stoc nesărat)stoc de pui (adăugați 2 lingurițe de sare dacă utilizați stoc nesărat)2Bucăți de caramele Heath Barchile pulberechile pulbere4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfasole neagră uscată (aproximativ, clătită, înmuiată în 4 litri de apă peste noapte sau 6 ore, scursăfasole neagră uscată (aproximativ, clătită, înmuiată în 4 litri de apă peste noapte sau 6 ore, scursă6creveți și cu veneCoriandru proaspăt tocatCoriandru proaspăt tocat41 litru de lapte integral, la temperatura camereicăței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați11 lingură de oregano uscatchimen măcinatchimen măcinat32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleysuc de lămâie (poate înlocui sucul de lămâie)suc de lămâie (poate înlocui sucul de lămâie)11 lingură de oregano uscat4 căni de făină de grâu4 căni de făină de grâu42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1ardei gras roșu, tocat aproximativardei gras roșu, tocat aproximativ1Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite1Oreos dublu umplut5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite6creveți și cu veneSareSare454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOhock sau coadă de șuncă afumatăhock sau coadă de șuncă afumată6creveți și cu veneSmântânăSmântână1(vinete)cartof dulce, tocat în bucăți de 1/2 inch (2 căni, tocate) (poate înlocui 2 morcovi mari)cartof dulce, tocat în bucăți de 1/2 inch (2 căni, tocate) (poate înlocui 2 morcovi mari)1Ceapa galbena medie, tocata1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă galbenă mare, tocată finceapă galbenă mare, tocată fin
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista