Supă De Fasole Neagră
Supa de fasole neagră este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 380 calorii. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână goyan adobo, oțet distilat goya, frunze de oregano goyan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Supă De Linte Neagră Și Fasole Neagră, Supă De Fasole Neagră, și Supă De Fasole Neagră.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în cratiță medie la foc mediu.
Adăugați chimen, usturoi, oregano și Sazon în oală. Gatiti pana cand parfumati, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați vin; aduceți la fierbere.
Adăugați 1 cană de apă, fasole, foi de dafin, zahăr brun și oțet; aduceți amestecul de fasole la fierbere. Reduceți la mediu-scăzut și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până când amestecul se îngroașă și ingredientele se reunesc, aproximativ 15 minute. Condimentează supa cu Adobo; aruncați frunza de dafin.
Împărțiți supa uniform între bolurile de servire.
Garnisiți cu ceapă și coriandru, dacă doriți.