Supă De Fasole Neagră

Supă De Fasole Neagră
Supa de fasole neagră este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 380 calorii. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână goyan adobo, oțet distilat goya, frunze de oregano goyan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Supă De Linte Neagră Și Fasole Neagră, Supă De Fasole Neagră, și Supă De Fasole Neagră.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați chimen, usturoi, oregano și Sazon în oală. Gatiti pana cand parfumati, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Amestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole NeagrăAmestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați vin; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați 1 cană de apă, fasole, foi de dafin, zahăr brun și oțet; aduceți amestecul de fasole la fierbere. Reduceți la mediu-scăzut și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până când amestecul se îngroașă și ingredientele se reunesc, aproximativ 15 minute. Condimentează supa cu Adobo; aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
5
Împărțiți supa uniform între bolurile de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Garnisiți cu ceapă și coriandru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate76
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista