Supă De Fasole Marină

Supă De Fasole Marină
Supa de fasole marină este o fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 232 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 22 de mâncăruri și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați fasole marină, unt, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Fasole Marină, Supă De Fasole Marină, și Supă de fasole de curcan și Bleumarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea într-o cratiță mare și acoperiți cu apă rece cu aproximativ 2 inci. Aduceți la fierbere și reduceți focul la foc mic. Gatiti 5 minute; scoateți de pe foc, acoperiți și lăsați să stea o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgeți și rezervați. Legați pătrunjelul, cimbrul și frunza de dafin împreună cu sfoara de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
3
Într-o oală mare de supă sau cuptor olandez combinați fasolea, mănunchiul de plante, cocurile, ceapa și usturoiul cu apa. Aduceți la fierbere, acoperiți și reglați căldura, astfel încât supa să gătească la foc mic. Gatiti pana cand fasolea si cocosul sunt complet fragede, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Opriți focul și scoateți cârligele. Se răcește ușor.
5
Scoateți carnea de pe cârlige, aruncând oasele, grăsimea și pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Tăiați carnea în cuburi mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Scoateți pachetul de plante medicinale și aruncați-l.
8
Puree aproximativ 3 cani de fasole cu o parte din lichid într-un blender. (Pentru o supă mai fină piure toate fasolea.) Amestecați piureul și carnea tăiată cubulețe în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Încălziți supa și reglați condimentul după cum este necesar cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
10
Se toarnă în boluri încălzite, se pune un mic pat de unt deasupra fiecărei ciorbe și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista