Supă De Fasole Marină

Supa de fasole marină este o fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 232 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 22 de mâncăruri și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați fasole marină, unt, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Fasole Marină, Supă De Fasole Marină, și Supă de fasole de curcan și Bleumarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea într-o cratiță mare și acoperiți cu apă rece cu aproximativ 2 inci. Aduceți la fierbere și reduceți focul la foc mic. Gatiti 5 minute; scoateți de pe foc, acoperiți și lăsați să stea o oră.
Scurgeți și rezervați. Legați pătrunjelul, cimbrul și frunza de dafin împreună cu sfoara de bucătărie.
Într-o oală mare de supă sau cuptor olandez combinați fasolea, mănunchiul de plante, cocurile, ceapa și usturoiul cu apa. Aduceți la fierbere, acoperiți și reglați căldura, astfel încât supa să gătească la foc mic. Gatiti pana cand fasolea si cocosul sunt complet fragede, aproximativ 1 1/2 ore.
Opriți focul și scoateți cârligele. Se răcește ușor.
Scoateți carnea de pe cârlige, aruncând oasele, grăsimea și pielea.
Tăiați carnea în cuburi mici.
Scoateți pachetul de plante medicinale și aruncați-l.
Puree aproximativ 3 cani de fasole cu o parte din lichid într-un blender. (Pentru o supă mai fină piure toate fasolea.) Amestecați piureul și carnea tăiată cubulețe în supă.
Încălziți supa și reglați condimentul după cum este necesar cu sare și piper.
Se toarnă în boluri încălzite, se pune un mic pat de unt deasupra fiecărei ciorbe și se servește.