Supa de fasole groasă cu șuncă și Kale este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 434 calorii. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de buchet garni: cimbru, căței de usturoi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă De Fasole Neagră Groasă, Supă De Fasole Neagră De Legume, și Supă de fasole albă groasă cu salam prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți fasolea într-o oală mare de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați cârligul de șuncă, morcovul întreg, usturoiul, țelina, ceapa întreagă, buchetul garni și apa și aduceți la fierbere. Acoperiți parțial și gătiți la foc moderat până când fasolea este abia fragedă, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Ham Hock
Morcov
țelină
Usturoi
Fasole
Ceapă
Apă
3
Folosind o lingură cu fante, aruncați morcovul, țelina și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
4
Adăugați morcovii tăiați felii, ceapa tocată și bulionul; se condimentează cu sare și piper. Acoperiți parțial și fierbeți până când fasolea este fragedă, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Morcov
Fasole
Ceapă
Stoc
5
Scoateți jaretul și lăsați să se răcească ușor, apoi tocați carnea și reveniți la supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Supă
6
Adăugați kale și gătiți până se înmoaie, 10 minute. Aruncați buchetul garni, condimentați cu sare și piper; servi.