Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Supa de fasole groasă cu șuncă și Kale ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 434 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de stoc de pui, hock de șuncă cărnoasă, frunze de kale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Supă de fasole groasă cu șuncă și Kale, Supă De Fasole Neagră Groasă, și Supă De Fasole Neagră De Legume.
Instrucțiuni
1
Puneți fasolea într-o oală mare de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați cârligul de șuncă, morcovul întreg, usturoiul, țelina, ceapa întreagă, buchetul garni și apa și aduceți la fierbere. Acoperiți parțial și gătiți la foc moderat până când fasolea este abia fragedă, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cutie De Fasole Verde, Scursă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Folosind o lingură cu fante, aruncați morcovul, țelina și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Adăugați morcovii tăiați felii, ceapa tocată și bulionul; se condimentează cu sare și piper. Acoperiți parțial și fierbeți până când fasolea este fragedă, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cutie De Fasole Verde, Scursă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5
Scoateți jaretul și lăsați să se răcească ușor, apoi tocați carnea și reveniți la supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
6
Adăugați kale și gătiți până se înmoaie, 10 minute. Aruncați buchetul garni, condimentați cu sare și piper; servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă