Supă de fasole de busuioc cu șuncă

Supă de fasole de busuioc cu șuncă
Supa de fasole de busuioc cu șuncă este o fără gluten supă. Această rețetă servește 11 și costă 68 de cenți pe porție. O porție conține 152 calorii, 11g de proteine, și 2G de grăsime. Un amestec de piper măcinat, roșii conservate, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Caserola de șuncă și fasole verde, Supă De Fasole Și Busuioc, și Supă de fasole răcită cu unt cu gust de busuioc-porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați lama cuțitului în vasul procesorului alimentar.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați 1 cutie de bulion, 1 cutie de fasole și usturoi într-un robot de bucătărie sau într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă amestecul într-un cuptor olandez; adăugați bulionul rămas, fasolea rămasă, roșiile și următoarele 4 ingrediente. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 8 minute, amestecând ocazional. Descoperiți și fierbeți 7 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
4
Supă de lingură în boluri individuale; presărați uniform cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
5
Garnisiți cu crengute de busuioc, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateMediu
Gata În26 m.
Porții11
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista