Supă de fasole de busuioc cu șuncă
Supa de fasole de busuioc cu șuncă este o fără gluten supă. Această rețetă servește 11 și costă 68 de cenți pe porție. O porție conține 152 calorii, 11g de proteine, și 2G de grăsime. Un amestec de piper măcinat, roșii conservate, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Caserola de șuncă și fasole verde, Supă De Fasole Și Busuioc, și Supă de fasole răcită cu unt cu gust de busuioc-porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați lama cuțitului în vasul procesorului alimentar.
Combinați 1 cutie de bulion, 1 cutie de fasole și usturoi într-un robot de bucătărie sau într-un blender; procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul într-un cuptor olandez; adăugați bulionul rămas, fasolea rămasă, roșiile și următoarele 4 ingrediente. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 8 minute, amestecând ocazional. Descoperiți și fierbeți 7 minute, amestecând ocazional.
Supă de lingură în boluri individuale; presărați uniform cu brânză.
Garnisiți cu crengute de busuioc, dacă doriți.