Supă De Fasole Calico Cu Aragaz Lent

Supă De Fasole Calico Cu Aragaz Lent
Supa de fasole calico cu aragaz lent necesită aproximativ 12 ore de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 211 calorii, 11g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10 și costă 1,07 USD pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 9 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de boia de ardei, fasole Bleumarin, Vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca o supă accesibilă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Fasole Calico Aragaz Lent, Supă de fasole marină, slănină și spanac (aragaz sub presiune, aragaz lent sau aragaz), și Slow Cooker sunca si supa de fasole.

Instrucțiuni

1
Înmuiați fasolea în apă peste noapte, clătiți bine și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Într-un aragaz lent, combinați fasolea înmuiată, oasele de carne, roșiile, vinul roșu, pătrunjelul, ardeiul, semințele de țelină, frunzele de dafin, sarea condimentată, praful de usturoi, zahărul, piperul negru măcinat și fulgii de ardei roșu zdrobiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Adăugați apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Gătiti la setare scăzută timp de 3 până la 4 ore sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
5
Scoateți oasele și dezbrăcați și tăiați orice carne din oase. Aruncați oasele și întoarceți carnea la aragazul lent. Se lasă să se încălzească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
DificultateExpert
Gata În12 hrs
Porții10
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista