Supă De Fasole Calico Cu Aragaz Lent
Supa de fasole calico cu aragaz lent necesită aproximativ 12 ore de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 211 calorii, 11g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10 și costă 1,07 USD pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 9 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de boia de ardei, fasole Bleumarin, Vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca o supă accesibilă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Fasole Calico Aragaz Lent, Supă de fasole marină, slănină și spanac (aragaz sub presiune, aragaz lent sau aragaz), și Slow Cooker sunca si supa de fasole.
Instrucțiuni
Înmuiați fasolea în apă peste noapte, clătiți bine și scurgeți.
Într-un aragaz lent, combinați fasolea înmuiată, oasele de carne, roșiile, vinul roșu, pătrunjelul, ardeiul, semințele de țelină, frunzele de dafin, sarea condimentată, praful de usturoi, zahărul, piperul negru măcinat și fulgii de ardei roșu zdrobiți.
Adăugați apă pentru a acoperi.
Gătiti la setare scăzută timp de 3 până la 4 ore sau până când fasolea este fragedă.
Scoateți oasele și dezbrăcați și tăiați orice carne din oase. Aruncați oasele și întoarceți carnea la aragazul lent. Se lasă să se încălzească.