Supă De Fasole Calico Cu Aragaz Lent

Supă De Fasole Calico Cu Aragaz Lent
Supa de fasole calico cu aragaz lent necesită aproximativ 12 ore de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 211 calorii, 11g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10 și costă 1,07 USD pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 9 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de boia de ardei, fasole Bleumarin, Vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca o supă accesibilă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Fasole Calico Aragaz Lent, Supă de fasole marină, slănină și spanac (aragaz sub presiune, aragaz lent sau aragaz), și Slow Cooker sunca si supa de fasole.

Instrucțiuni

1
Înmuiați fasolea în apă peste noapte, clătiți bine și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Într-un aragaz lent, combinați fasolea înmuiată, oasele de carne, roșiile, vinul roșu, pătrunjelul, ardeiul, semințele de țelină, frunzele de dafin, sarea condimentată, praful de usturoi, zahărul, piperul negru măcinat și fulgii de ardei roșu zdrobiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Adăugați apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Gătiti la setare scăzută timp de 3 până la 4 ore sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
5
Scoateți oasele și dezbrăcați și tăiați orice carne din oase. Aruncați oasele și întoarceți carnea la aragazul lent. Se lasă să se încălzească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
DificultateExpert
Gata În12 hrs
Porții10
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista