Supă De Fasole Beefy
Supa de fasole Beefy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 355 calorii, 28G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Dacă aveți la îndemână țelină, bulion de vită, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce este destul de bun. Încercați Supă De Fasole Beefy, Supă De Fasole Fără Gluten, și Musculos Fasole Oală Plăcintă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în cuptorul olandez la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita si ceapa in ulei aproximativ 15 minute, amestecand frecvent, pana cand carnea de vita se rumeneste.
Se amestecă bulionul, vinul, cimbrul, piperul și frunza de dafin.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 45 de minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este aproape fragedă.
Se amestecă fasolea, morcovii și țelina. Acoperiți și fierbeți aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede.
Îndepărtați frunza de dafin.
Se presară cu pătrunjel proaspăt tocat și slănină gătită mărunțită, dacă se dorește.