Supă de fasole albă și paste

Supă de fasole albă și paste
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de fasole albă și paste. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 281 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, coacăze, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coacăzele uscate, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Pâine Cu Sodă ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de fasole albă și paste, Supă De Fasole Albă Și Paste, și Supă de paste, varză și fasole albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sortează fasolea și clătește cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Așezați fasolea într-un cuptor olandez sau într-un ceainic pentru supă; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 in. Se aduce la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
4
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncând lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
5
În aceeași tigaie, gătiți cârnații, ceapa, morcovul și usturoiul la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați bulionul, apa, coacăzele, busuiocul și fasolea rezervată. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 până la 2 ore sau până când fasolea este fragedă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Adăugați roșiile și pastele; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până când pastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
8
Se servește cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Revista