Supă de fasole albă cu Quinoa, spanac și Shiitakes

Supă de fasole albă cu Quinoa, spanac și Shiitakes
Supa de fasole albă cu Quinoa, spanac și Shiitakes ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 97 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Un amestec de ciuperci shiitake, rozmarin, quinoa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 63%. Rețete similare includ {Aragaz lent} quinoa, fasole albă și supă de Kale, Supă de spanac și fasole albă, și Supă De Fasole Albă De Spanac.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea cannellini într-un recipient mare și acoperiți cu câțiva centimetri de apă rece; lăsați să stea 8 ore până peste noapte. Sau aduceți fasolea și apa la fiert într-o oală mare la foc mare. După fierbere, opriți focul, acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți și clătiți fasolea înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3
Încălziți 1 lingură de ulei de canola într-o oală mare la foc mediu. Amestecați ciupercile și gătiți până se înmoaie și încep să renunțe la sucurile lor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scoateți ciupercile din oală și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Încălziți lingura rămasă de ulei de canola în oală și amestecați ceapa feliată. Gatiti si amestecati pana cand ceapa s-a caramelizat la un maro inchis, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se toarnă vinul și rozmarinul și se aduce la fierbere la foc mare. După fierbere, adăugați fasolea scursă și suficientă apă pentru a acoperi fasolea cu 1 inch. Reveniți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Amestecați ciupercile fierte și quinoa; continuați să gătiți până când fasolea și quinoa sunt fragede, încă aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
8
Se scoate de pe foc și se amestecă frunzele de spanac până se ofilesc. Condimentează după gust cu sare și piper înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista