Supă de fasole albă cu Quinoa, spanac și Shiitakes

Supă de fasole albă cu Quinoa, spanac și Shiitakes
Supa de fasole albă cu Quinoa, spanac și Shiitakes ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 97 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Un amestec de ciuperci shiitake, rozmarin, quinoa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 63%. Rețete similare includ {Aragaz lent} quinoa, fasole albă și supă de Kale, Supă de spanac și fasole albă, și Supă De Fasole Albă De Spanac.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea cannellini într-un recipient mare și acoperiți cu câțiva centimetri de apă rece; lăsați să stea 8 ore până peste noapte. Sau aduceți fasolea și apa la fiert într-o oală mare la foc mare. După fierbere, opriți focul, acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgeți și clătiți fasolea înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
3
Încălziți 1 lingură de ulei de canola într-o oală mare la foc mediu. Amestecați ciupercile și gătiți până se înmoaie și încep să renunțe la sucurile lor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Scoateți ciupercile din oală și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Încălziți lingura rămasă de ulei de canola în oală și amestecați ceapa feliată. Gatiti si amestecati pana cand ceapa s-a caramelizat la un maro inchis, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Se toarnă vinul și rozmarinul și se aduce la fierbere la foc mare. După fierbere, adăugați fasolea scursă și suficientă apă pentru a acoperi fasolea cu 1 inch. Reveniți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Amestecați ciupercile fierte și quinoa; continuați să gătiți până când fasolea și quinoa sunt fragede, încă aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
8
Se scoate de pe foc și se amestecă frunzele de spanac până se ofilesc. Condimentează după gust cu sare și piper înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista