Supă de fasole albă

Supă de fasole albă
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariene în cutia de rețete, supa de fasole albă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 182 de calorii, 9 g de proteine și 4 g de grăsimi. Pentru 1,17 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. 26 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca aperitiv. Mergeți la magazin și luați fasole, usturoi, porumb auriu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 80%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Supa de fasole albă toscană cu rabe de broccoli – o răsucire complet diferită a supei de legume, supa de fasole albă toscană cu rabe de broccoli – o răsucire complet diferită a supei de legume și supa de fasole albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încinge uleiul într-o oală mare la foc mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Căleți usturoiul și ceapa până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Amestecați morcovul și porumbul, asezonați cu sare și piper și gătiți încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3
Se toarnă bulion de pui, fasole, roșii, cimbru, cimbru și pătrunjel și se aduce la fierbere scăzut. Reduceți la fiert, acoperiți și gătiți aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Separați supa în 2 porții egale și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Odată ce s-a răcit, pasează jumătate din lot într-un blender sau robot de bucătărie până la omogenizare. Întoarceți ambele loturi în oală și încălziți până se încălzesc. Ajustați condimentul cu sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se serveste fierbinte.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Revista