Supă De Fasole Albă
Supa de fasole albă necesită aproximativ 5 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 349 calorii, 23g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână fasole, ulei de măsline, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 67%. Încercați Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită a supei de legume, Supă De Fasole Albă, și Supă De Fasole Albă Și Șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, încă 1 minut.
Răsturnați ceapa și usturoiul într-un aragaz lent.
Adăugați fasole, cotlet de porc, bulion, 1 cană de apă și cimbru și gătiți la foc mic timp de 4 până la 5 ore, până când fasolea este fragedă, adăugând mai multă apă în timpul gătitului, dacă este necesar.
Aruncați crenguțele de cimbru.
Scoateți carnea de porc și tăiați carnea. Întoarceți carnea în supă. Se condimentează cu sare și piper, apoi se servește.