Supa de fasole Aduki mung este o fără gluten și vegan supă. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 196 calorii. Dacă aveți la îndemână vin, turmeric, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung, Supă Picantă De Fasole Mung, și Supă De Vermicelli De Fasole Mung pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un pot.In un procesor de alimente, se pisa grosolan ceapa, usturoi, telina, piper, patrunjel si coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Felii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
Măsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați amestecul de sol la uleiul fierbinte și saut până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline, Tăiate în Sferturi
3
Adăugați toate, cu excepția ultimelor 2 ingrediente, și aduceți la fierbere.Reduceți temperatura la mediu și gătiți, acoperit, 2 ore, amestecând ocazional.Se amestecă chimenul și oregano.Reglați consistența și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată