Supa de fasole Aduki mung este o fără gluten și vegan supă. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 196 calorii. Dacă aveți la îndemână vin, turmeric, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung, Supă Picantă De Fasole Mung, și Supă De Vermicelli De Fasole Mung pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un pot.In un procesor de alimente, se pisa grosolan ceapa, usturoi, telina, piper, patrunjel si coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați amestecul de sol la uleiul fierbinte și saut până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați toate, cu excepția ultimelor 2 ingrediente, și aduceți la fierbere.Reduceți temperatura la mediu și gătiți, acoperit, 2 ore, amestecând ocazional.Se amestecă chimenul și oregano.Reglați consistența și condimentele.