Supă de Escarole cu crutoane Caesar

Supa Escarole cu crutoane Caesar este o pescatarian felul principal. O porție conține 978 calorii, 45g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.95 pe portie, această rețetă acoperă 55% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, bulion de pui, fasole cannellini și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până pâine ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este mare. Încercați Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, Salată de Caesar cu pansament de Caesar de casă și crutoane, și Salată Caesar Cu Crutoane De Inimă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați un suport de sârmă peste o foaie de copt. Tăiați crusta din pâine și tăiați-o în cuburi de 1 1/2 inch.
Întindeți cuburile de pâine pe raft și prăjiți la cuptor până când sunt aurii, 12 până la 15 minute.
Într-o oală mică, încălziți EVOO-ul cu hamsiile la foc mediu-mic. Când hamsiile se topesc în ulei, amestecați sosul Worcestershire, usturoiul și sucul de lămâie, apoi scoateți-l de pe foc.
Așezați crutoanele într-un bol, turnați pansamentul peste ele și aruncați pentru a acoperi.
Se presară cu brânză și se condimentează liberal cu piper.
Întindeți crutoanele pe foaia de copt și reveniți la cuptor până când sunt aurii adânci și brânza s-a setat, 7 până la 10 minute.
Încălziți EVOO într-o oală de supă la foc mediu.
Se adaugă usturoiul și ceapa și se condimentează cu sare și piper. Gatiti pana se inmoaie, 5 pana la 6 minute.
Adăugați escarolul și gătiți până se ofilesc, apoi condimentați cu sare, piper și nucșoară.
Adăugați bulionul de pui, fasolea și coaja de lămâie. Se fierbe la fierbere mică până când verdele sunt fragede și nu mai sunt amare.
Serviti acoperit cu crutoane Caesar.
Nota bucătarilor: dacă faceți supa înainte de timp, răciți-o și păstrați-o la frigider. Răciți crutoanele și păstrați-le în folie într-un loc răcoros și uscat. Reîncălziți supa la foc mediu și reîncălziți crutoanele într-o pungă de folie dacă doriți să le serviți calde.