Supa Escarole ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 139 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 7. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți frunze de dafin, frunze de cimbru, bulion de pui mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Escarole, Supă de Escarole și chiftele, și Escarole și supă de fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Se adaugă ceapa și usturoiul; se sotează 7 minute sau până se înmoaie și se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați escarole; saut 2 minute sau doar până când escarole ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Escarola
4
Adăugați vin; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați bulionul și ingredientele rămase; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când orezul este fraged. Aruncați frunza de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper