Supa de dovlecei și spanac ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,15 USD pe porție. O porție conține 143 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Dacă aveți la îndemână frunze de spanac, coriandru, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Încercați Supă De Spanac-Dovlecei, Rețetă De Supă De Spanac Și Dovlecei, și Supă cremă de dovlecei cu chipsuri de dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul în oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se adaugă ceapa; saut până la moale, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați dovleceii și cartoful; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cartofi
4
Adăugați 4 căni de bulion și aduceți supa la fiert. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când cartoful este moale, aproximativ 15 minute. Lucrând în loturi, supă de piure în blender până se omogenizează, adăugând niște spanac și coriandru la fiecare lot. Întoarceți piureul în aceeași oală. Subțire cu mai mult bulion cu 1/4 cană, dacă se dorește. Condimentează supa cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește până se răcește, apoi se acoperă și se păstrează la frigider. Reîncălziți supa înainte de servire.)