Supă de dovlecei și salvie cu pesmet de salvie
Supa de dovleac și salvie cu pesmet de salvie ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 216 calorii. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de ulei de măsline, pătrunjel, pâine de grâu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Caserolă sănătoasă de dovlecei cu cârnați și pesmet de salvie, Supă De Dovleac Cu Salvie, și Supă de dovleac și salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul cu ulei în oală mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, pătrunjelul și salvia; saut până când ceapa se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați squash și sare grosieră; saut până când squashul se înmoaie și ceapa sunt aurii, aproximativ 6 minute.
Adăugați usturoiul; se amestecă 1 minut.
Adăugați 5 căni de stoc; aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când dovlecelul este foarte moale, aproximativ 25 de minute. Se răcește ușor.
Lucrând în loturi, supă de piure în blender, permițând să rămână o anumită textură. Întoarceți supa în oală. Subțire cu stoc, dacă se dorește. Condimentați cu piper și mai multă sare, dacă doriți. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se răcește. Reîncălziți înainte de servire.
Puneți pâinea în procesor; amestecați până se formează firimituri fine, dar rămân câteva firimituri ușor mai grosiere. Gatiti untul intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana devine auriu, aproximativ 2 minute.
Adăugați pesmet și salvie. Gatiti pana cand firimiturile sunt crocante, amestecand frecvent, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc și se răcește. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte.
Lăsați să stea descoperit la temperatura camerei.