Supă de dovlecei și salvie cu pesmet de salvie

Supă de dovlecei și salvie cu pesmet de salvie
Supa de dovleac și salvie cu pesmet de salvie ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 216 calorii. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de ulei de măsline, pătrunjel, pâine de grâu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Caserolă sănătoasă de dovlecei cu cârnați și pesmet de salvie, Supă De Dovleac Cu Salvie, și Supă de dovleac și salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul cu ulei în oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa, pătrunjelul și salvia; saut până când ceapa se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
CeapăCeapă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
3
Adăugați squash și sare grosieră; saut până când squashul se înmoaie și ceapa sunt aurii, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
CeapăCeapă
Suc De FructeSuc De Fructe
4
Adăugați usturoiul; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
5
Adăugați 5 căni de stoc; aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când dovlecelul este foarte moale, aproximativ 25 de minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
StocStoc
6
Lucrând în loturi, supă de piure în blender, permițând să rămână o anumită textură. Întoarceți supa în oală. Subțire cu stoc, dacă se dorește. Condimentați cu piper și mai multă sare, dacă doriți. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se răcește. Reîncălziți înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
StocStoc
SareSare
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Puneți pâinea în procesor; amestecați până se formează firimituri fine, dar rămân câteva firimituri ușor mai grosiere. Gatiti untul intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana devine auriu, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați pesmet și salvie. Gatiti pana cand firimiturile sunt crocante, amestecand frecvent, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
3
Se ia de pe foc și se răcește. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte.
4
Lăsați să stea descoperit la temperatura camerei.
5
Supă de oală în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
6
Se presară cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
7
Date Nutriționale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista