Supă de dovlecei și fasole

Supă de dovlecei și fasole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de dovlecei și fasole. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 203 calorii. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, sare, năut și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Dovlecei De Fasole Marină, Supă de dovlecei și fasole albă, și Supă toscană de fasole și dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați dovleceii galbeni și dovleceii pe lungime în sferturi; tăiați transversal în felii de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
2
Încălziți dovleceii galbeni, dovleceii și ingredientele rămase, cu excepția brânzei și a coriandrului, până la fierbere în cuptorul olandez; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 10 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
LegumeLegume
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Se presară brânză și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
BrânzăBrânză

Echipamente

DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista