Supă de dovlecei și conopidă curry
Curry Butternut suc de fructe și conopidă supa ar putea fi doar supa pe care il cautati. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 12 și costă $2.01 pe portie. O porție conține 240 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați dovleceii —înjumătățiți, conopidă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Supă de dovlecei de nucă cu semințe de dovlecei Curry, Supă De Dovlecei Cu Nucă Curry, și Supă De Dovlecei Cu Nucă Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați 4 dintre jumătățile de dovleac în bucăți de 1 inch; tăiați restul de 2 jumătăți de dovleac în zaruri de 1/4 inch.
Topiți untul într-o cratiță mare și grea.
Adăugați ceapa. Acoperiți cu o bucată de hârtie de ceară mototolită și gătiți la foc moderat până când ceapa se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Scoateți hârtia de ceară.
Adăugați pudra de curry și condimentați cu sare și piper; gatiti, amestecand, pana cand este parfumat, aproximativ 1 minut. Ridicați focul la mare, adăugați mierea și scorțișoara și aduceți la fierbere. Se amestecă bucățile mari de dovlecei și conopida până se acoperă cu condimentele.
Adăugați bulionul de legume și aduceți la foc mic. Gatiti la foc moderat pana cand legumele sunt foarte fragede, aproximativ 40 de minute.
Lucrând în loturi, curățați supa într-un blender până se omogenizează. Întoarceți supa în cratiță.
Adăugați smântâna grea, acoperiți parțial și fierbeți la foc moderat timp de 10 minute, amestecând ocazional. Condimentați supa de dovlecei curry cu sare și piper.
Între timp, într-un coș cu aburi așezat peste apă clocotită, aburiți dovleceii tăiați mărunt până se înmoaie, aproximativ 8 minute. Condimentați ușor dovleceii tăiați cubulețe cu sare.
Puneți supa în boluri puțin adânci.
Încingeți supa cu dovleceii tăiați cubulețe și o păpușă de crme frache și serviți fierbinte cu pâinea plată de usturoi prăjită.