Supă de dovlecei Sherried
Supa de dovlecei Sherried durează aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această supă are 209 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 28 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ceapă, pâine de semințe crotoni și pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline și stoc de legume. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este excelent. Supă De Ciuperci Sherried, Supă de nucă Sherried cu slănină, și Supă De Orez Sălbatic Sherried sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Se prăjește ceapa în ulei timp de 5 minute până se înmoaie.
Adăugați sherry și squash și sfârâie timp de 1-2 minute.
Se toarnă bulionul, apoi se acoperă și se fierbe timp de 20 de minute până când dovlecelul este fraged când este străpuns cu un cuțit.
Whizz într-un robot de bucătărie până se omogenizează. Se va păstra la frigider timp de 2 zile sau se va îngheța timp de 6 săptămâni. Când este gata de mâncare, reîncălziți până la barbotare și serviți în porții mici acoperite cu crotoni de pâine cu semințe (vezi mai sus dreapta) și o crenguță de pătrunjel.