Supă de dovlecei prăjită cu salvie
Supa de dovlecei prăjită cu salvie ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 279 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,87 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți suc de fructe ghindă, piper, CR fra FRA și câteva alte ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă prăjită de dovleac și dovlecei cu salvie, Supă Prăjită De Dovlecei Și Salvie, și Supă Prăjită De Dovlecei Și Salvie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Tăiați treimea superioară de pe fiecare dovleac. Scoateți semințele din fundul și blaturile de dovlecei; aruncați. Tăiați suficient de jos pe fiecare dovleac, astfel încât să stea drept.
Puneți fundul și blaturile de dovlecei pe 2 foi mari de copt și stropiți cu aproximativ 2 linguri. ulei, frecându-l peste tot în interior și jante.
Coaceți 45 până la 55 de minute sau până când carnea este moale și maro aurie, dar înainte ca dovleceii să înceapă să se prăbușească.
Între timp, încălziți restul de 2 linguri. ulei într-o oală mare la foc mediu; adăugați ceapă, boia, salvie și 1/2 linguriță. sare și gătește până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 minute.
Scoateți carnea gătită din dovlecei în oală, lăsând suficientă carne pentru ca dovleceii să-și păstreze forma. Deschideți peste orice găuri din "bolurile" de dovlecei cu niște dovlecei gătite și păstrați-le calde.
La oală se adaugă 5 căni de stoc, rămânând 1 linguriță. sare și piper. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Se adaugă sare după gust.
Supă pură în loturi într-un blender, adăugând mai mult stoc dacă supa este prea groasă (acoperiți partea superioară cu un prosop pentru a împiedica supa fierbinte să se scurgă). Reîncălziți în oală. Se amestecă crme frache și mai mult stoc, dacă este necesar.
Puneți supa în boluri de dovlecei și acoperiți cu frunze de salvie.