Supă de dovlecei prăjită cu salvie

Supă de dovlecei prăjită cu salvie
Supa de dovlecei prăjită cu salvie ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 279 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,87 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți suc de fructe ghindă, piper, CR fra FRA și câteva alte ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă prăjită de dovleac și dovlecei cu salvie, Supă Prăjită De Dovlecei Și Salvie, și Supă Prăjită De Dovlecei Și Salvie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați treimea superioară de pe fiecare dovleac. Scoateți semințele din fundul și blaturile de dovlecei; aruncați. Tăiați suficient de jos pe fiecare dovleac, astfel încât să stea drept.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
SemințeSemințe
3
Puneți fundul și blaturile de dovlecei pe 2 foi mari de copt și stropiți cu aproximativ 2 linguri. ulei, frecându-l peste tot în interior și jante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți 45 până la 55 de minute sau până când carnea este moale și maro aurie, dar înainte ca dovleceii să înceapă să se prăbușească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Între timp, încălziți restul de 2 linguri. ulei într-o oală mare la foc mediu; adăugați ceapă, boia, salvie și 1/2 linguriță. sare și gătește până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
CeapăCeapă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
7
Scoateți carnea gătită din dovlecei în oală, lăsând suficientă carne pentru ca dovleceii să-și păstreze forma. Deschideți peste orice găuri din "bolurile" de dovlecei cu niște dovlecei gătite și păstrați-le calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
La oală se adaugă 5 căni de stoc, rămânând 1 linguriță. sare și piper. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
StocStoc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
10
Supă pură în loturi într-un blender, adăugând mai mult stoc dacă supa este prea groasă (acoperiți partea superioară cu un prosop pentru a împiedica supa fierbinte să se scurgă). Reîncălziți în oală. Se amestecă crme frache și mai mult stoc, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Puneți supa în boluri de dovlecei și acoperiți cu frunze de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Suc De FructeSuc De Fructe
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista