Supă de dovlecei prăjită cu banane glazurate cu arțar

Supa de dovlecei prăjită cu banane glazurate cu arțar ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 142 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de nuci pecan, sare kosher, CR și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Supă de dovlecei prăjită cu banane glazurate cu arțar, Supă prăjită de dovleac cu banane glazurate cu arțar, și Dovleac De Ghindă Prăjită Cu Glazură De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Ungeți un vas mediu de copt. Condimentați dovlecelul cu sare și puneți-l tăiat cu fața în jos în vasul de copt.
Coaceți aproximativ 1 oră și 10 minute, până când dovlecelul este foarte fraged.
Lasă să se răcească ușor.
Între timp, întindeți pecanele într-o farfurie de plăcintă și prăjiți timp de aproximativ 7 minute, sau până când sunt parfumate.
Se lasă să se răcească, apoi se toacă grosier și se transferă într-un castron mediu.
Adăugați siropul de banane și arțar și amestecați pentru a acoperi.
Curățați dovleceii. Într - un blender, curățați dovleceii, apa, crme frache și cinna-mon până când sunt foarte netede.
Se transferă într-o cratiță medie și se încălzește la foc mic. Puneți supa în boluri, garnisiți cu toppingul de banane și năsturel și serviți fierbinte sau la temperatura camerei.