Supă de dovlecei prăjită cu banane glazurate cu arțar

Supă de dovlecei prăjită cu banane glazurate cu arțar
Nevoie de o supă fără gluten, primară și vegetariană? Supa de dovlecei prăjită cu banane glazurate cu arțar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 142 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de nuci pecan, sare kosher, crenguțe de năsturel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supă de dovlecei prăjită cu banane glazurate cu arțar, Supă prăjită de dovleac cu banane glazurate cu arțar, și Dovleac De Ghindă Prăjită Cu Glazură De Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți un vas mediu de copt. Condimentați dovlecelul cu sare și puneți-l tăiat cu fața în jos în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți aproximativ 1 oră și 10 minute, până când dovlecelul este foarte fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Lasă să se răcească ușor.
5
Între timp, întindeți pecanele într-o farfurie de plăcintă și prăjiți timp de aproximativ 7 minute, sau până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
6
Se lasă să se răcească, apoi se toacă grosier și se transferă într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați siropul de banane și arțar și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
(carton Bloc)(carton Bloc)
8
Curățați dovleceii. Într - un blender, curățați dovleceii, apa, crme frache și cinna-mon până când sunt foarte netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Se transferă într-o cratiță medie și se încălzește la foc mic. Puneți supa în boluri, garnisiți cu toppingul de banane și năsturel și serviți fierbinte sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
(carton Bloc)(carton Bloc)
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul PăstratRoșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista