Supă de dovlecei prăjită cu banane glazurate cu arțar
Nevoie de o supă fără gluten, primară și vegetariană? Supa de dovlecei prăjită cu banane glazurate cu arțar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 142 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de nuci pecan, sare kosher, crenguțe de năsturel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supă de dovlecei prăjită cu banane glazurate cu arțar, Supă prăjită de dovleac cu banane glazurate cu arțar, și Dovleac De Ghindă Prăjită Cu Glazură De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Ungeți un vas mediu de copt. Condimentați dovlecelul cu sare și puneți-l tăiat cu fața în jos în vasul de copt.
Coaceți aproximativ 1 oră și 10 minute, până când dovlecelul este foarte fraged.
Lasă să se răcească ușor.
Între timp, întindeți pecanele într-o farfurie de plăcintă și prăjiți timp de aproximativ 7 minute, sau până când sunt parfumate.
Se lasă să se răcească, apoi se toacă grosier și se transferă într-un castron mediu.
Adăugați siropul de banane și arțar și amestecați pentru a acoperi.
Curățați dovleceii. Într - un blender, curățați dovleceii, apa, crme frache și cinna-mon până când sunt foarte netede.
Se transferă într-o cratiță medie și se încălzește la foc mic. Puneți supa în boluri, garnisiți cu toppingul de banane și năsturel și serviți fierbinte sau la temperatura camerei.