Supă de dovlecei de vară răcită cu crutoane de iaurt, mentă și aluat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de dovlecei de vară răcită cu iaurt, mentă și crutoane de aluat. Această rețetă servește 4. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 497 calorii. 158 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de vară, ulei de măsline extravirgin, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Supă De Iaurt Cu Mentă De Castraveți Răcită, Supă De Recoltă De Vară Cu Iaurt De Mărar Răcit, și Supă de castane cu crutoane de salvie cu aluat.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 buc.F (Vezi nota de mai sus).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți untul într-o cratiță mare cu fund greu sau cuptor olandez la foc mediu până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați ceapa verde și usturoiul și condimentați după gust cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa si usturoiul incep sa transpire, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați dovleceii de vară și condimentați după gust cu sare și piper suplimentar. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand dovlecelul incepe sa transpire, dar nu se rumeneste, aproximativ 7-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Squash De Vară
Cuțit De Toaletă
5
Adăugați suficientă apă, astfel încât dovlecelul să fie aproape, dar nu complet, acoperit, aproximativ 3 căni. Acoperiți cratița parțial și reduceți focul la mediu-scăzut. Se fierbe la foc mic până când dovlecelul este doar fraged, aproximativ 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
În timp ce supa fierbe, pregătiți crutoanele. Într-un castron mare, aruncați pâinea cubată cu ulei de măsline, sare și piper după gust și ierburi uscate, dacă utilizați. Întoarceți-vă pe o foaie de copt cu margini și coaceți, amestecând ocazional, până când este bine rumenit și crocant, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ierburi Uscate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Crutoane
1-1/2 Căni De Bere
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Folosiți un blender de mână pentru a amesteca supa până la cea mai mare parte netedă. Alternativ, amestecați supa într-un blender în două loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Adăugați iaurt și mentă și amestecați până se omogenizează complet (din nou, lucrând în loturi dacă utilizați blender standard), aproximativ 1 minut. Se strecoară supa prin strecurătoare cu plasă fină, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Lăsați supa să se răcească la temperatura camerei timp de o oră, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
11
Se transferă la frigider și se lasă să se răcească, amestecând ocazional, până se răcește bine, aproximativ 45 de minute. Verificați supa pentru condimente, adăugând mai multă sare, piper, iaurt sau mentă după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
12
Se servește în boluri, garnisite cu mentă tocată suplimentară și o mână de crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat