Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați supa de dovlecei de nucă cu cremă de var. O porție conține 190 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară servește 4 și costă $2.53 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Allrecipes necesită smântână, pudră de curry, suc de lămâie și sare și piper măcinat. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă de dovlecei de nucă cu semințe de dovlecei Curry, Supă De Dovlecei Cu Nucă Curry, și Supă De Dovlecei Cu Nucă Curry.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Folie De Aluminiu
Foaie De Copt
Cuptor
2
Așezați dovlecelul, tăiat cu fața în sus, pe foaia de copt pregătită. Înveliți părțile tăiate cu ulei de măsline; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe Butternut
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când dovlecelul este fraged când este străpuns cu o furculiță, 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe Butternut
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți dovleceii din cuptor și răciți ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți carnea din dovlecelul prăjit și transferați-o într-o cratiță; adăugați bulion, praf de usturoi, praf de ceapă, praf de curry, sare și piper. Aduceți amestecul de dovlecei la foc mic până când aromele se amestecă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Praf De Usturoi
Pudră De Curry
Praf De Ceapă
Piper
Bulion
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Se toarnă amestecul de dovlecei într-un blender nu mai mult de jumătate plin. Acoperiți și țineți capacul în jos; pulsați de câteva ori înainte de a lăsa să se amestece. Puree în loturi până când supa este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Bateți smântâna, sucul de lămâie și coaja de tei împreună într-un castron până când crema de tei este amestecată uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Smântână
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Cremă
Var
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
8
Serviți supa în boluri; deasupra cu o păpușă de cremă de var.
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Avinyo Cava brut Reserva cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Avinyo Cava Brut Reserva
Fructele albe strălucitoare se combină cu note de pâine prăjită. La gust, vinul este proaspăt și vibrant.