Supă de dovlecei de nucă curry cu cremă de var

Supă de dovlecei de nucă curry cu cremă de var
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați supa de dovlecei de nucă cu cremă de var. O porție conține 190 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară servește 4 și costă $2.53 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Allrecipes necesită smântână, pudră de curry, suc de lămâie și sare și piper măcinat. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă de dovlecei de nucă cu semințe de dovlecei Curry, Supă De Dovlecei Cu Nucă Curry, și Supă De Dovlecei Cu Nucă Curry.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați dovlecelul, tăiat cu fața în sus, pe foaia de copt pregătită. Înveliți părțile tăiate cu ulei de măsline; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe ButternutSuc De Fructe Butternut
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când dovlecelul este fraged când este străpuns cu o furculiță, 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe ButternutSuc De Fructe Butternut
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți dovleceii din cuptor și răciți ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți carnea din dovlecelul prăjit și transferați-o într-o cratiță; adăugați bulion, praf de usturoi, praf de ceapă, praf de curry, sare și piper. Aduceți amestecul de dovlecei la foc mic până când aromele se amestecă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Pudră De CurryPudră De Curry
Praf De CeapăPraf De Ceapă
PiperPiper
BulionBulion
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se toarnă amestecul de dovlecei într-un blender nu mai mult de jumătate plin. Acoperiți și țineți capacul în jos; pulsați de câteva ori înainte de a lăsa să se amestece. Puree în loturi până când supa este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Bateți smântâna, sucul de lămâie și coaja de tei împreună într-un castron până când crema de tei este amestecată uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SmântânăSmântână
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
CremăCremă
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Serviți supa în boluri; deasupra cu o păpușă de cremă de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
VarVar
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Avinyo Cava brut Reserva cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Avinyo Cava Brut Reserva
Avinyo Cava Brut Reserva
Fructele albe strălucitoare se combină cu note de pâine prăjită. La gust, vinul este proaspăt și vibrant.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista