Supă de dovlecei de Butternut prăjită cu mere și Garam Masala
Supa prăjită de dovlecei de Butternut cu mere și Garam Masalan este o fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. Această rețetă servește 8. O porție conține 164 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți vin, mere braeburn, dovlecei de butternut și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Încercați Supă prăjită de dovlecei de Butternut cu mere și Garam Masala, Supă de dovlecei de Butternut prăjită cu mere și Garam Masala, și Supă de dovlecei de Butternut prăjită cu orez sălbatic și mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați dovleceii, 2 linguri ulei, sirop, sare, garam masala și piper într-un bol mare. Aranjați dovleceii într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Garam Masala
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cuțit De Toaletă
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
3
Coaceți la 400 timp de 45 de minute sau până când este moale.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați șobolani; sotati 2 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă mărul; se sotează 2 minute sau până se înmoaie. Se amestecă vinul; gatiti 1 minut. Se amestecă dovlecelul, apa și bulionul. Aduceți la foc mic; gatiti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Cuțit De Toaletă
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Puneți jumătate de supă într-un blender; procesați până se omogenizează. Se strecoară amestecul printr-o sită într-un bol; aruncați solidele. Repetați procedura cu jumătatea rămasă de supă. Se amestecă laptele de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Soia
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care îl puteți încerca este Quintan Essentia Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.