Supă de dovlecei de Butternut prăjită cu mere și Garam Masala

Supa prăjită de dovlecei de Butternut cu mere și Garam Masalan este o fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. Această rețetă servește 8. O porție conține 164 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți vin, mere braeburn, dovlecei de butternut și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Încercați Supă prăjită de dovlecei de Butternut cu mere și Garam Masala, Supă de dovlecei de Butternut prăjită cu mere și Garam Masala, și Supă de dovlecei de Butternut prăjită cu orez sălbatic și mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați dovleceii, 2 linguri ulei, sirop, sare, garam masala și piper într-un bol mare. Aranjați dovleceii într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 45 de minute sau până când este moale.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați șobolani; sotati 2 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă mărul; se sotează 2 minute sau până se înmoaie. Se amestecă vinul; gatiti 1 minut. Se amestecă dovlecelul, apa și bulionul. Aduceți la foc mic; gatiti 3 minute.
Puneți jumătate de supă într-un blender; procesați până se omogenizează. Se strecoară amestecul printr-o sită într-un bol; aruncați solidele. Repetați procedura cu jumătatea rămasă de supă. Se amestecă laptele de soia.