Supă de dovlecei de Butternut cu frișcă de scorțișoară și ceapă prăjită
Supa de Squash Butternut cu frisca de scortisoara si ceapa prajita ar putea fi doar supa pe care o cautati. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $ 3.1 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 539 calorii. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, dovlecei de butternut, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Squash Cu Scorțișoară De Mere, Supă de Squash Butternut cu crutoane de zahăr scorțișoară, și Ciorba de dovlecei Butternut Trader Joe cu ghimbir, Soba și prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Înveliți un vas mare la foc mediu-mare cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați ceapa, morcovii, țelina și usturoiul. Condimentează cu sare, după gust și transpiră legumele până când încep să se înmoaie și sunt foarte aromate, aproximativ 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Usturoi
Ceapă
Sare
4
Adăugați dovleceii și cartofii și condimentați cu sare, după gust. Se amestecă pentru a acoperi amestecul cu uleiul și se fierbe încă 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Suc De Fructe
Sare
Ulei De Gătit
5
Adăugați vinul și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
6
Adăugați stocul, cimbrul și frunzele de dafin. Strângeți portocala în supă și adăugați ambele jumătăți. Gustați pentru condimente și ajustați, dacă este necesar. Aduceți la fierbere și reduceți la foc mic și fierbeți până când dovlecelul se destramă, aproximativ 35 până la 40 de minute. * Dacă nivelul lichidului începe să scadă prea mult, se poate folosi apă pentru a-l înlocui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Condimente
Portocaliu
Suc De Fructe
Stoc
Cimbru
Apă
Supă
7
Îndepărtați și aruncați jumătățile portocalii, pachetul de cimbru și frunzele de dafin și curățați supa cu un blender de imersie sau un blender. Dacă utilizați un blender, răciți amestecul timp de aproximativ 5 minute și adăugați-l cu grijă în blender. Ar trebui să fie foarte netedă și catifelată. Verificați coerența. Dacă este prea gros, adăugați apă pentru a-l subția.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Portocaliu
Cimbru
Apă
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Într-o cratiță se încălzește aproximativ 1 inch din ulei la foc mediu. Tăiați șalotele în inele subțiri. Chiar înainte de prăjire, aruncați șalotele în făină. Prăjiți șalotele până când sunt crocante și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Făină Pentru Toate Scopurile
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Scoateți pe un prosop de hârtie și presărați imediat cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
10
Bateți crema într-un bol mare până își păstrează forma în vârfuri moi, apoi bateți în scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Puneți supa în boluri de servire și acoperiți cu o păpușă de frișcă de scorțișoară și ceapă prăjită.