Supă De Dovlecei Cu Scorțișoară De Mere
Supa de dovleac cu scorțișoară de mere necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această supă are 123 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 92 de cenți pe porție. Un amestec de ceapă, lapte, dovlecei de nucă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Dovlecei Cu Scorțișoară De Mere, Supă de dovlecei de nucă cu crutoane de zahăr de scorțișoară, și Supă de dovlecei de nucă cu frișcă de scorțișoară și șalotă prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez, amestecați dovleceii, mărul, ceapa, zahărul brun, sarea, scorțișoara și piperul.
Adăugați bulion. Capac; se încălzește până la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura; fierbeți aproximativ 20 de minute sau până când dovlecelul este fraged.
În blender sau robot de bucătărie, puneți o treime din amestec. Acoperiți; se amestecă până se omogenizează. Repetați de două ori pentru a consuma supa rămasă. Reveniți la cuptorul olandez, amestecați laptele și iaurtul.
Se încălzește la foc mic, amestecând ocazional, doar până se încălzește. Se toarnă în boluri; se presară cu arpagic.