Supă De Dovlecei Cu Nucă Curry

Supă De Dovlecei Cu Nucă Curry
Ciorba de dovleac curry este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 134 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca o supă, și se face în jurul 45 minute. Dacă aveți la îndemână coriandru, dovleac, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 69%. Încercați Supă de dovlecei de nucă cu semințe de dovlecei Curry, Supă De Dovlecei Cu Nucă Curry, și Supă De Dovlecei Cu Nucă Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați prazul și următoarele 5 ingrediente (prazul prin usturoi) și gătiți 2 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Adăugați dovlecei, apă și măr; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
4
Așezați jumătate de supă într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă supa pură într-un castron mare. Repetați procedura cu supa rămasă. Puneți supa în tigaie; se amestecă smântâna și sarea. Gatiti 1 minut sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi2-2/3 Căni De Piept De Pui Gătit, Tăiat Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Presărați fiecare porție cu aproximativ 1 lingură de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista