Supă De Dovlecei Cu Nucă Curry
Ciorba de dovleac curry este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 134 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca o supă, și se face în jurul 45 minute. Dacă aveți la îndemână coriandru, dovleac, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 69%. Încercați Supă de dovlecei de nucă cu semințe de dovlecei Curry, Supă De Dovlecei Cu Nucă Curry, și Supă De Dovlecei Cu Nucă Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Adăugați prazul și următoarele 5 ingrediente (prazul prin usturoi) și gătiți 2 minute, amestecând frecvent.
Adăugați dovlecei, apă și măr; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până se înmoaie.
Așezați jumătate de supă într-un blender; procesați până se omogenizează.
Se toarnă supa pură într-un castron mare. Repetați procedura cu supa rămasă. Puneți supa în tigaie; se amestecă smântâna și sarea. Gatiti 1 minut sau pana se incalzeste bine.
Presărați fiecare porție cu aproximativ 1 lingură de coriandru.