Supă De Dovlecei Cu Ierburi
Supa de dovlecei cu ierburi este o fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian supă. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 129 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, dovlecei, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Dovlecei Cu Ierburi, Supă De Dovlecei Cu Ierburi, și Supă De Dovlecei Cu Cremă De Ierburi.
Instrucțiuni
Puneți bulionul, dovlecelul și tarhonul (sau mărarul) într-o cratiță medie; se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți la foc mic și gătiți, neacoperit, până când dovlecelul este fraged, 7-10 minute. 2 Puree într-un blender, în loturi, dacă este necesar, până se omogenizează. Întoarceți supa în tigaie și încălziți la foc mediu-mare, amestecând încet brânza până când este încorporată.
Se ia de pe foc și se condimentează cu sare și piper.
Se servește fierbinte sau răcit.