Supa de dovlecei cremoasă rapidă este o vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 194 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, ceapă, lapte cald și alte câteva ingrediente, o puteți face. 15 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca o supă ieftină. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Supă Rapidă De Busuioc De Dovlecel Sănătos, Supă De Sparanghel Cremoasă Rapidă, și Supă Cremă Rapidă De Broccoli.
Instrucțiuni
1
Amestecați dovleceii, apa, sarea și busuiocul împreună într-o oală; aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când dovlecelul este fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Busuioc
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Turnați amestecul de dovlecei într-un blender nu mai mult de jumătate plin. Acoperiți și țineți capacul în jos; pulsați de câteva ori înainte de a lăsa să se amestece până se omogenizează. Puree în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Bateți laptele cald, făina și sarea împreună într-un bol până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa in unt topit pana la translucid, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se toarnă dovlecelul piure și amestecul de lapte în tigaie; se aduce la fierbere în timp ce se amestecă continuu. Se condimentează cu piper.