Supă De Dovlecei

Supă De Dovlecei
Nevoie de un fără gluten, primal, întreg 30, și supă vegetariană? Supa de dovlecei ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 35. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 18 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați tapioca minut, jumătate și jumătate, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Supă cremă de dovlecei cu chipsuri de dovlecei, Supă De Dovlecei, și Supă De Dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția jumătate și jumătate în cratiță mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Lăsați să stea 5 minute.
3
Se aduce la fierbere completă la foc mediu, amestecând ocazional. Reduceți căldura la minim; gatiti 10 minute, amestecand ocazional. Se răcește la temperatura camerei.
4
Așezați, în loturi, în recipientul blenderului; capac. Se amestecă până se omogenizează. Reveniți la cratiță. Se amestecă jumătate și jumătate. Reîncălziți pentru a servi cald sau refrigerați într-un recipient bine acoperit pentru a servi răcit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții35
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista