Supă de dovleac și ardei galben cu boia afumată

Supă de dovleac și ardei galben cu boia afumată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de dovleac și ardei galben cu Paprikan afumat. Această rețetă servește 7 și costă 1,42 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 104 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pătrunjel, piure de dovleac, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă de dovleac cu boia afumată, Mușcături de Chorizo cu Paprikan afumat și ardei Piquillo Aioli, și Cotlet de porc de boia afumată cu ardei gras și gust de porumb.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați ardeiul gras, morcovul și ceapa; gatiti 10 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
MorcovMorcov
CeapăCeapă
3
Adăugați boia și usturoiul; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
UsturoiUsturoi
4
Adăugați 3 căni de bulion și piper negru; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
LegumeLegume
BulionBulion
5
Puneți o treime din amestecul de legume într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Puneți un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita scurgerile). Se amestecă până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Se toarnă într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de legume rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Întoarceți amestecul de legume piure în cuptorul olandez; se amestecă restul de 2 căni de bulion și dovleac. Gatiti la foc mic timp de 10 minute sau pana se incalzeste bine, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
DovleacDovleac
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
10
Se ia de pe foc; se amestecă sucul. Puneți 1 cană de supă în fiecare din cele 7 boluri; completați fiecare porție cu aproximativ 1 linguriță de semințe de dovleac și aproximativ 1/2 linguriță de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
SucSuc
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
11
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista