Supă de dovleac și ardei galben cu boia afumată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de dovleac și ardei galben cu Paprikan afumat. Această rețetă servește 7 și costă 1,42 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 104 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pătrunjel, piure de dovleac, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă de dovleac cu boia afumată, Mușcături de Chorizo cu Paprikan afumat și ardei Piquillo Aioli, și Cotlet de porc de boia afumată cu ardei gras și gust de porumb.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați ardeiul gras, morcovul și ceapa; gatiti 10 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Adăugați boia și usturoiul; saut 1 minut.
Adăugați 3 căni de bulion și piper negru; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Puneți o treime din amestecul de legume într-un blender.
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Puneți un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita scurgerile). Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de legume rămas.
Întoarceți amestecul de legume piure în cuptorul olandez; se amestecă restul de 2 căni de bulion și dovleac. Gatiti la foc mic timp de 10 minute sau pana se incalzeste bine, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; se amestecă sucul. Puneți 1 cană de supă în fiecare din cele 7 boluri; completați fiecare porție cu aproximativ 1 linguriță de semințe de dovleac și aproximativ 1/2 linguriță de pătrunjel.