Supă De Dovleac Prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de dovleac prăjită. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 124 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână dovleac pentru copii cu zahăr, smântână grea, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Supă de dovleac pesto de salvie de usturoi prăjită cu semințe de dovleac prăjite picante, Supă De Dovleac Prăjită, și Supă De Dovleac Prăjită.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 F și aranjați un suport în mijloc. Frecați jumătățile tăiate de dovleac cu uleiul și condimentați generos cu sare și piper.
Așezați pe o foaie de copt tăiată cu fața în sus și prăjiți până când este parfumată, fragedă când este străpunsă cu o furculiță și maro auriu, aproximativ 70 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea pe foaia de copt până se răcește suficient pentru a se descurca, aproximativ 20 de minute.Folosind o lingură mare, scoateți carnea, așezați-o într-un castron mediu (ar trebui să aveți aproximativ 3 căni) și puneți-o deoparte.
Așezați slănina într-o cratiță mare, cu fund greu sau cuptor olandez la foc mediu și gătiți până când este crocantă și grăsimea este redată, aproximativ 10 minute.
Îndepărtați cu o lingură cu fante pe o farfurie mică căptușită cu un prosop de hârtie și puneți-o deoparte.
Se adaugă șalotele în grăsimea de slănină, se condimentează cu sare și piper și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați sherry și gătiți până se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute.
Adăugați bulionul sau bulionul, apa, cimbru și dovleacul rezervat și condimentați cu sare și piper. Se amestecă pentru a se combina, apoi se aduce la foc mic. Reduceți focul la minim și fierbeți până când aromele s-au contopit, aproximativ 10 minute.Folosind un blender, purificați supa în loturi până se omogenizează, îndepărtând capacul mic de pe capacul blenderului (capacul de turnare) și acoperind spațiul cu un prosop de bucătărie (acest lucru permite scăparea aburului din supa fierbinte și împiedică capacul blenderului să se desprindă).
Așezați supa amestecată într-o cratiță curată. Se amestecă smântâna și se condimentează cu sare și piper, după cum este necesar.
Se servește garnisit cu slănina rezervată și crutoanele, dacă se folosește.