Supă De Dovleac-Praz

Supă De Dovleac-Praz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de dovleac-praz. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 124 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 82 de cenți pe porție. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați prazul, apa, bulionul de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Supă De Praz De Dovleac, Dovlecei de nucă și Gratine de praz, și Gratin de dovlecei de mere, praz și nucă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați capul în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Coaceți la 350 timp de 1 oră; se răcește 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați praz; saut 5 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă usturoiul, dovleceii, 2 căni de apă, bulion, sare și piper negru; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când dovlecelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
UsturoiUsturoi
Suc De FructeSuc De Fructe
BulionBulion
ApăApă
PrazPraz
SareSare
6
Puneți jumătate din amestecul de dovlecei într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Așezați un prosop curat peste deschiderea din capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Se toarnă supa în piure într-un castron. Repetați procedura cu amestecul de dovlecei rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Notă de vin: textura cremoasă a supei de piure se potrivește bine cu un Chardonnay plin, dar crocant, cum ar fi J. J. Vincent Bourgogne Blanc ($15). Este suficient de bogat, rotund și fructat, cu arome ușor untoase și aciditate bună pentru a echilibra dulceața naturală a dovlecelului. - Jeffery Lindenmuth
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChardonnayChardonnay
Suc De FructeSuc De Fructe
SupăSupă
VinVin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista