Supă De Dovleac-Praz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de dovleac-praz. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 124 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 82 de cenți pe porție. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați prazul, apa, bulionul de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Supă De Praz De Dovleac, Dovlecei de nucă și Gratine de praz, și Gratin de dovlecei de mere, praz și nucă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înfășurați capul în folie.
Coaceți la 350 timp de 1 oră; se răcește 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați praz; saut 5 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă usturoiul, dovleceii, 2 căni de apă, bulion, sare și piper negru; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când dovlecelul este fraged.
Puneți jumătate din amestecul de dovlecei într-un blender.
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschiderea din capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă supa în piure într-un castron. Repetați procedura cu amestecul de dovlecei rămas.
Notă de vin: textura cremoasă a supei de piure se potrivește bine cu un Chardonnay plin, dar crocant, cum ar fi J. J. Vincent Bourgogne Blanc ($15). Este suficient de bogat, rotund și fructat, cu arome ușor untoase și aciditate bună pentru a echilibra dulceața naturală a dovlecelului. - Jeffery Lindenmuth